On tullu kudottua, mitä nyt on käsi antanu periks.. Sukat on jäänyt kuvaamatta, kolmet kalajoet paksummasta langasta miesten koossa ja sit muutamat muut viritelmät.. Lähinnä nää muut viritelmät on sit ollu langanjämien tuhoiajia :D Oli ihanan nopeeta kutoo 7veikasta, valmiin sukkaparin sai kahdessa illassa :)

Parit Mario Myssyt on puikoille eksyny, tuli erikokoiset, toinen on sen vertas iso, et ei välttis oo käyttöö :P Mut toista onkin sen valmistumisen jälkeen käytetty ihan kokoajan :D

Tässä Santi posee..


Poju sai lego helikopperin joukkariks ja tossa erikylmänä pakkaspäivänä muistin sen ja niin pääs pikkumies vauhtiin. Kokonaan kasas itte, oltiin ylpeitä :)



Ystävänpäiväks lapsoset oli leiponu pikkuleipiä tarhassa <3




Kanilta löytyi patti poskesta, hiukkasenko säikähdin.. Käytettiin lekuris ja sovittiin patille poistoaika viikonpäähän.. Noh, leikkaukseen lähties hokasin et Tristanin toinen pallikin oli aikasta kova. Sanoin isännälle, et mainitsee asiasta viedessään.

Samana päivänä nääs tälle karvattomallekin pojalle nous korkea kuume, joten mä jäin sen kanssa kotio ja isäntä vei karvallisen pojan lääkäriin..

Otiin sit ennen kanin  lähtöä muutaman valokuvan vielä muistoks, jos ei nukutusta mein 7v herra oiskaan kestänyt.




Kuva patista lähtiessä..



Ja kotio tuli luomet aukinaisena nukkuva kani.. Ilman pattia ja toista pallia :/ Patti oli rasvaa, kassissa kasvain.. Muutama hammaskin oli leikkauksessa otettu pois, kun ne oli heilunut. Ukko makas lattialla sit parituntia lampaantaljalla, kuumavesipullolla ja peitoilla höystettynä.. Eli molemmat pikkumiehet oli suht tajukankaal koko illan :P

Heti kun taju alkoi palailemaan oli päästävä liikkeelle vaikkei kroppa kantanutkaan. Oli laitettava tyyny päälle, ettei lähtis liikkeelle ja satuttais, kun meno näytti hurjalta.