Eilen tossa vasta sain aikasiks laittaa tuolla blogilistalla porukoitten blogeja suosikkeihini ja eteen ilmaantui tälläinen hassu juttu..
Katsoin että jaahas, paria blogia on päivitetty, menen katsomaan niin mitään ei olekkaan näkyvissä, siis uutta :O Eikä silmiin osunut mitään editointejakaan..
Tänään sitten taas lista ilmoittaa yhden blogin kohdalla, et solis eilen päivitetty päivällä ja sitä se ei sitten kumminkaan eilen näyttäny. Kaiken lisäks siellä ei ollu ees mitään päivitystä !?
Onkos muilla tullu vastaan tälläistä, vai mistäs ny on kyse ?
Vai ilmoittaako se päivityksestä, jos joku jättää kommentinkin ?

Hain imurin tänään sieltä huollosta ja ukko siellä sit mulle näytti sitä suodatinta minkä oli ottanu pois, et oli hieman joo sitä "rakennuspölyä" siinä.. Siis en voi käsittää kyl, et kui se on mahdollista ?? Kyl tos tuli mieleen sellanenkin juttu ko alko miettii, ni et oli sohvan all kerran sellainen ohut kerros jotain ihan hienoa pölyä, liekkö just sit jostain leijaillu putkistoa pitkin ? Jää mysteeriks, mut jos kolmannen kerran viel ny levii tuo imuri ni saa lentää niin kauaks ko jaksan heittää ! Ei kyl oo mun juttu tuo pussiton malli sittenkään, et sinällään hieman toivonkin et leviäsi :D