Eipä uskoisi et kolmisen vuotta on mennyt näin pian.. En siis vielä sano, että sälli täyttää 3 vaan mietin tarhautumista ja kotona oloa :D Ukollahan syndet siis vasta marraskuussa..

Eilen siis varmistui tarhapaikka vasta, vaikka sitä oli haettu jo tammikuussa, alkamaan lokakuun alusta.

Soitin toissapäivänä tarhan johtajalle, kun maanantaiseen sähköpostiini ei ollu vastattu ja kyselin et missä mennään ? En tiedä oliko meidät kokonaan unohdettu kun ensiksi mainittiin ettei ole tilaa pienten ryhmässä, eli tohon lähitarhaan ei pääse..sitten kumminkin että josko yli 3v ryhmään sittenkin, kun kohta täyttää kumminkin kolme. No asiaan luvattiin palata seuraavana päivänä. Hieman ennen neljää johtaja soitti, että pääseekin nyt pienten puolelle sitten kumminkin.

Joten mein reipas pikkumies aloittaa uuden vaiheen elämässään sitten virallisesti 19.10. mut aletaan yhdessä käymään tarhalla 5.10. kun kerta oon vielä lokakuun kotona ja marraskuussa alkaa hommat.

Nyt ei auta muu kuin lähteä Kelaan hakemaan kodinhoidolle jatkoa tuonne lokakuun puoleenväliin, kun ei kukaan ollu maininnu ettei tarhasta tartte maksaa ennenkuin poika jää ensimmäistä kertaa YKSIN tarhaan, ja siksi päiväksi siis sovimme sen 19pvän..

 

Mut hei jeeeeeeeeeeeee, pääsi lähitarhaan eli ei tartte herätä aamulla ihan hirmu aikasin !

Ehkä vasta n. klo:05.15 :D (Riippuen nyt et miten se jaksaa aamupallalle asti vai joudutaanko kotona ennen lähtöä syömään jotain..)

Tänäänkin herra nous tuohon aikaan,  siis 15 yli viis, kun isäntä nousi (ilman et ois ees herätyskello soinut) et tuskin poikaa heräämiset haittaa, äitiä ehkä enemmänkin ;) Ollaan nyt noustu suuriinpiirtein kuuden aikaan n kk ajan, ihan kivasti on menny, jos ei lasketa sitä, ettei itte osaa vielä ajatella riittävän ajoissa nukkumaan menoa iltaisin..(oon siis aika univelkainen, väsynyt, itkuinen, takakiree ym.) Noh, sit kun työt alkaa ni tuskin on sellasta ongelmaa enää sitten, ettei uni tulis siis ;P

 

Kolmevuotisneuvolankin varasin eilen lokakuun lopulle. Saa sen sitten alta pois ennen töihin menoa, niin ei tarvitse heti alkaa ilmottelee et nyt tarttis olla pois töistä :) Oishan se isäntäkin sen tietysti voinut sinne viesä, kun sillä on kumminkin niitä iltavuorojakin, mut en mää malta olla pääsemättä itte paikalle :P Paitsi et olin miettiny, et jos menisin töihin jo lokakuun lopun puolella, jos niille sopis, mut kattotaan ny :D