Kävinpä sitten kaupoilla tanään, ihan vaan tarkotuksena mennä ostaa murkkuloukkuja (tunkevat taas saman asuntoon mun kanssa :/ ) sekä kattoo cittarista Santulle jotain alekenkiä (äitee selitti tohkeissaan et siellä ois) ja vauvanruokapurkkei oli tyrkyllä kans.. Noi oli ne KOLME asiaa mitä piti ostaa + isännälle nicorettee, mut ei muuta ! Niinpä niin..

Mukaan tarttui neljä kerää, kyllä aivan oikein NELJÄ kerää 7-veikkaa *viheltelee*
Ihankuin noita veljiä ei ois jo ihan tarpeeks.. (oranssi broidi just käsittelyssä)
Olivat 2,99 tai 2,95 kerä, en ny muista, mut himpun verran alle kolme eeroo.. Otin roosaa kaks ja tummanruskeaa kaks.
Kattelin tos ystäväni valokuvia netistä, heiltä kotoa otettuja ja nuo värit jotenkin sit ajautui mukaan, josko nääs niistä jotain sinne kutois.. Keksis vaan mitä !? Ei neljästä kerästä vielä paljoon riitä, ois pitäny ottaa ainakin kuus ;)))

Sit ostin niitä ruokapurkkei (ko oon laiska) 12 kappaletta, olivat 4kpl/2€
Et säästi jonkuu 9 euroo niissä, ihan jees :) Makuja ei ollu kuin yks, mut syötetään sillointällöin sit ni ei kyllästy..

Hivelin siä cittaris viel sellaista punottua koria, mut en raaskinu ostaa vaiks se ei ois paljoo maksanutkaan.. Ois ollu kiva kutomuksille täs olkkaris, siis näille mitä on valmistumassa.

Murkkuloukkuja sain sentään hankittuu kans.. Levitin ne heti kun kotiuduin, häipyis ny nuo *huoh*

Äitee osti stockkalta mulle Savonia salaattiottimet, 40 juhlavuoden kunniaks olevalla painatuksella.. Noli jossain poistossa kun se juhlavuosi oli jo viimevuonna ;)
Jouluna vaan niistä nääs tuli puhetta, et sellaset tahtoisin vaikka ens jouluna lahjaks, et joulupöytään sais rosollille ne, ko oranssit muoviset ei jotenkaa sovi kattaukseen ;))
Nii ja osti se pojulle vedenpitävät rukkaset..makso jopa 3e..

Et sillai meni kauppareissu tälläkertaa.. Ajattelin vain aina jotain ihanaa ostettavaa nähdessäni, et ei meille mahdu, ei mahdu, ei mahdu, ei mahdu EI !
Ois kyl ollu vaikka mitä kivaa kaikissa kaupoissa..en käsitä et kuin ne "alet" vieläkii jatkuu !?

Ukot oli sen aikaa kotona, et sai taas mammat painella pitkin ostoshelvettiä..
Menihän se päivä näinkin !