Leivottiin tossa Sanden kans jo aikaa sitten muffinsseja, olivat ihan maukkaita, vaiks hiukka unehtukin uuniin liian pitkäks aikaa :P

Oli pakko kokeilla ko Iikkeas tuli vastaan muffarikapselei..kolmea erilaista oli paketis.



Täs näkyy noita kuvioita paremmin, non ihan hauskat, noin niiko Ikeasta ostetuiks ;D


Mein koko poppoo ollu hiukka heikossa hapessa viimeviikon.. Isännälle tehtiin kitalakeen/nieluun joku operaatio maanantaina, son ollu siis niiko sen takia poissa töistä. Ei saa siis nostella mitään, ettei mitään repee..vähän niiko nielurisaleikkauksen jälkeen mulla. Ollu ukko aika kipee.. (heh, naapurirapun rouva sattu samaan aikaan eilen kauppaan, piti siinä sit kertoo et ukko ei saa kantaa mitään, ko katto hieman pitkään kun mää kädet väärällään kannoin autolle kamoja ja isäntä käpytteli perässä)

Sandella Alkoi henki pihisee tiistaina ja hengitteli taas apulihaksilla, ni mentiin lekuriin sit heti. Sai spiraa siellä ja uuden reseptin Ventolineen. Se helpotti ! Nii ja elämänsä ensimmäisen antibiootti kuurin, ko korvassa näkyi jotain.. Sama korva, minkä takia on jo kerran saanu korvatippoi. Saa ny nähä mitä seuraavalla kerralla sieltä korvasta löytyy, ko se on ollu koko ton iän aina se "möhnäsempi" korva eli vaikkua tulee sieltä puolelta enempi.

Mä itte oon ollu kans jotenki tosi tukkonen ja kökköoloinen, mut pakko ollu olla töissä. Kurkku kivulla ja törkeellä päänsäryllä se alkoi maanantaina joka jatkui vielä tiistaina. Nyt loppuviikon vaan on ollu sellanen hassu olo. Sit vielä kaiken lisäks viime lauantaina alkoi oudosti vasemman polven sisäsyrjältä sattumaan. Muuten ei vaivaa, mut kun koukistaa polvea ni sattuu älysti. Mulla on todettu jommassa kummassa polvessa joskus muinoin Bakerin kysta ja mä nyt oon täs pohtinutkin et pitäisköhän jostain yrittää löytää ne magneetti kuvat (jos oli tää sama polvi) ja mennä kysyy lekurista et voiskohan se olla tän nykyisen vaivan syy.. Jos tää ny ei ala tästä siis helpottaa..

 

Niin ja Meeri : sun paketti läks eilen postiin, sori et kesti !!

Viittikkö laittaa ilmon ko saapuu, ni laitan kuvan tänne, et mitä laitoin pakettiin :D