*Edit 7.2.08*
Niinkuin joku oli ystävällisesti jättänyt tälläisen kommentin :


07.02.2008 - 00:26
Se on gluteeniton. Ei gluteiiniton. Leipuri-kondiittori?




Niin tulin nyt sit ajatushäröni korjaamaan. Anteeksi kaikille jotka kyseistä ruokavaliota joutuu noudattamaan, että olin sen väärin kirjoittanut !!
Missä lie LEIPURI-KONDIITTORIN ajatukset on harhaillut silloin.. :O




Tämä oli siis se kakku josta lupasin laittaa ohjetta.. Taisin  lupailla sen olevan munatonkii, mutta näemmä jotain muuta ohjetta muistelin sit..
1145532.jpg

Kakkupohjaan tulee siis:

120g munaa
ja
133g vaahterasiirappia vaahdotetaan keskenään
sitten lisätään
260g jauhettua hasselpähkinää
varovasti joukkoon sekoittaen.

Koulussa käytettiin kakkuvuoissa paperia pohjalla niin ei vuokaa voideltu, mut kotona varmaan kandee paistaa silikonivuoassa, eikös ne  toiminu ilman jauhotustakin ?
Jos joudut jauhottamaan vuoan, niin muista, korppujauhot ei ole gluteiinittomia, käytä sitten siihenkin vaikka tuota jauhettua hasselpähkinää !!
Tosta tuli muistaakseen 18cm tai 20cm halkasijaltaan olevaan vuokaan just passeli määrä..

paistoaika n.35min ja -lämpö 175

Eli yksinkertainen ja loistavan makuinen, vaikkakin suht tyyris !!

Täytteenä tuossa oli Leipo mansikkakreemijauheesta ja masikoista sekoitettu mössö, päällä hyla kermaa, mansikat ja kiwiä