On sitten ny blondaus menossa, ko juuri oli päässynä pahasti venähtää jo yli 5cm HUI !? Mut kun ei kerkee ni ei kerkee laittaa vaikka kuinka yrittää ;) Onneks tätä hiusta on kummiskii yli persuksen, et ei kukaan paljoo oo kiinnittäny huomioo, ko on tukka nutturalla ja lippis päässä, jos johkii on menny !!
Saa nähä mitä tuloo, ko ekaa kertaa ukon kanssa yhessä laitettiin.. Josko joutuu lähtee illan pikkujouluihinkin lippis päässä, ko ei sitä kerkee alkaa enää sit korjailemaankaan :D
Ukot jää kahelleen kotiin ja mää lähren kuudeks keskustaan. Nähään ekaks duunikamujen kanssa ja sit mennään yhes siitä raflaan syömään. Loppuillaks mennäänkin jonnee yökerhoon kahtoo jotain showta :O Ei oo pomo suostunu kertoo et mihkä, jännityksellä siis ootetaan !!

Huomenna saattaa olla hieman hiusjuuri kipeenä.. Saa nähä kuin myöhään malttaa olla juhlimassa !?
Yöllä kun ei vissiin taida taksii saadakkaan ihan tosta noin, kun muillakin on varmaan pikkujouluja juhlittavana. Eipä silti, kanuuna huomen ei houkuttele yhtään, kun ukko menee illaks töihin ja Santun kans kahelleen jäädään. Siinä ei kykene paljoo potee pääkipuu !! Limukkaa, suklaata ja sipsei on varattuna tuol, et pystyy sit niitä siin nauttii jos siltä tuntuu ;) Perus kanuuna mässyy siis.. Eipä tää äippä ookkaan olluna missään oikein ton ipanan jälkeen, et on se aikakin päästä tuulettuu !!

Mukavaa itepäisyyspäivää kaikille !!