1300928.jpg

*Edit* heti perään.. Ei tätäkään ohjetta kandee varmaan ihan ton kokosena tehdä.. Riippuen tietty minkä kokosii sydämen/-miä tekee. Nii ja tuo 50/50 tarkottaa mantelimassan vahvuutta, eli tuossa on ollu mantelia 50% mantelimassassa, loput muita aineita Liekö tuollaisia vaihtoehtoja enää käytössä, kun en oo perehtyny noihin mantelimassoihin ihan viimeaikoina. !?


Kuvia tästä mantelimassasydämestä ei ole, koska kouluaikana ei tajunnu kuvii liiemmälti ottaa :(
Kauniita niitä tuli ja ne pakattiin sellofaaniin ja myytiin koulun myymälässä.. Eli kiva lahjaideana !

Tästä massassa oon muistaakseni tehny sen mun krokaaninkin..

Sit ei mitään veetuiluja vaiks sytkyssä on kaks ämmää ja varmaan muitakii kirjotushäröi löytyy ;)))

Jos jotain kysyttävää ni yritän auttaa mielelläni..


Tässä myös tuo tryffeli ohje sit..


1301021.jpg


Aika jamia kamaa..
Muistaakseen kun tuota viimeks tein niin 1/4 osa massasta tuli 100kpl, et kokonaan tota ohjetta ei kandee tehä ;D Pienentäkää siis raaka-aineiden määrää suhteissa !!!
Suklaan määrä kun tosiaan tuossa on yli kilo !