1998657.jpg

Aivan turhaan nousin jonottamaan lippuja aamulla Metallican keikalle nettiin. Koskaan en ollu sitä tehny ni en tienny käytäntöä.. 8.40 avasin koneen ja menin kattomaan myyntisivua. Yllätyksekseni liput näyttivätkin jo olevan myynnissä ja klikkasin niin pääsin jonoon. Jonossa ajaksi ilmoitettiin yli 15min. Puoli kymmenen luovuin toivosta kun ainavaan haki jonossa vuoroa.
Kuulin tutulta tuossa, että hänen tuttunsa oli jonottamaan alkanut n.8.20 ja sai liput.. Itse nääs luulin jotta lippujen myynti tosiaan alkaa kello 9.00 ja mistään tuollaisesta jonotus systeemistä en ees tajunnu kuvitellakkaan..
Ensikerralla viisaampana sit..

Oisko ollut tuntiakaan siitä kun liput oli tullu myyntiin, niin jo 10 lippuparia huutonetissä myynnissä ja hinnat pilvissä..
Muka tyyliin saanu 4 tikettiä ostettua myyjän sähläyksen vuoksi ym selityksiä.. , vaikka vain kahta myytiin per nenä.  Jep, jep..

Itse ny en niin välittänyt mennä, mutta ukko ois lämmenny kyseisen orkesterin näkemisestä. Ei vaan kukkaro veny maksamaan n.500 eeroo tai ylikii kahesta lipusta..