Isäntä yllätti ja läks pojan kans liikkeelle päivällä, tuliaisina ihana jouluasetelma <3
1149247.jpg
Enpä ollut koskaan saanutkaan näin isoa joulukukkahässäkkää !
Kiitos rakas !

Joulukuusikin saanut kevyen koristelun..1149248.jpg

Siis ihan oikeesti, mä en enää ala.. En osaa enää leipoo ees kuivakakkuja ! *itkee*
Näinkö nopeasti ni taidot sitten ruostuu ? Vai johtuuko kaikki uudesta uunista ?? Kirsikka kakku viel onnistu ihan jees (sydänvuoka testi uudemman kerran*), pidin sitä kyl sit ehkä himpun liian kauan uunis, mut on kummiskii syötävää.. Mut sit tää toinen, voi kiesus sentään..jäi raa'aks !? Arvatkaapas hävettääkö ? Sanoin ukollekkin et tää akka ei sit kotona enää leivo koskaan..

*) Ostin sen kaikkien blokeissaan mainostaman sydänvuoan.. Noh.. Tein siinä mukana olleen reseptin mukaan sen kakun ja kas kummaa, vuoasta meni pinnoitus ihan valkosille länteille ! Tiedustelin asiaa asiakaspalvelusta ja he sanoivat ettei niin saisi käydä (aika ilmiselvää !?) ja lähettivät uuden vuoan tilalle :)
No ei siinnä mitään, käytin tänään sitten sitä vuokaa ja kaikki meni ihan kakun irtoomiseenkin asti hyvin, kunnes sen vuoan pesin :O
Siitä lähti se pinnoite pois niistä kohdista mihkä se pesusieni eniten osui.. Ihan ohjeiden mukaan siis pesin ja en edes hinkannu, kevyesti tiskialtaassa pyöräytin pehmeellä tiskisienellä. Olinhan mä sen ennen käyttöäkin niin pessy, et mikä sille nyt tuli ? Laitoin taas palautetta menee, saa nähä mitä vastataan.. Kerron kun kuulen !

Nyt uinumaan pikkuhiljaa, jotta jaksaa jatkaa joulunvalmistelua huomenna taas..