Pojun kummitäti kävi tyttönsä kanssa kylässä tänään..
Kiireessä eilen väsin illalla kauralastuja ja taaskin muistin vasta siinä vaiheessa kun taikina oli jo valmis, et sillä ohjeella ei tullutkaan hyviä :(

Illalla eilen tein myös ruusuja ja lehtiä mutsin kakkuun, viddu sanon mä ! Oli niin keleen pehmeetä marsipaania et meni hermot. Ja eihän kotona sit ollu tomusokerii, mut konstithan on monet ;)
Nyt on muutama kuppanen rusuuntekele ja lehtykäisiä, saa nähä päätyvätkö kakkuun lainkaan.. Suklaasta tein kirjaimia tänään, tiiä häntä onnistuko nekään, ovat viel tuolla jääkaapissa kun on ollu kaikkee muuta täs ja ne unehtu sinne.. Ei jaksa just ny kiinnostaa pätkääkään taas !

Pojun nuorimmainen täti yllätti eilen ilmoomalla et hällä ois laittaa iso laatikollinen vaatteita ja kenkii Santulle :) Tuloo postissa varmaan jo ehkäpä huomenna..
Terkkui vaan sinne jos satut ny käymään tutustumassa sivuihin ;)

Huomen oli tarkoitus lähtee mutsin kans käymään kaupoilla, mut se soitti et on kipeä :( Ehkäpä sit noiden miun miesten kanssa käyään, ko näin yhden kivan paidan mainoksesta ja sen vois vaik käyä ostaas.. Vaiks sitä rahnukkaa ny ei liikaa ookaan, mut kun ei niistä loppuraskauskiloista oo viel päässy eroon ni ois ihan kiva jos ois ees toinen "siisti" paita jota käyttää vähän tärkeemmissä menoissa. Esim. siel äidin "juhlissa" sit.. Nii ja soli aika halpakii, et josko sen raaskis.  Minen noista merkkirytkyistä oikein perusta, et pärjää halvemmillakin.

Nii ja simmus on vissiin vaan finni :D, ainakin jotain möhnää siitä tuli ulos kun tutkin..
Puristelin sit eilen niin kauan kun kärsin, saa nähä milloin paranee !?

Nonnih, nyt sit ei kandee enää niitä syndeideoita laittaa, et tiedoks ny vaan !!
Arvonta suoritetaan lähipäivinä ;)
Lisää tietoo tuloo kunhan saan aikasiks valokuvata ja miettii et mitä mää laitan luvatuks pieneks ylläriks.. Se onkin hankalampaa kuin osasinkaan kuvitella. Varsinkaan kun ei kahdella osallistujalla ole blogia missä käydä katsomassa mistä mahdollisesti voisivat pitää..

Muutama rivi viel kudontaa ja sit koisimaan, ötyä !!