Ja mitä tästä opimmekaan, emme varmaan taaskaan yhtikäs mitään..

Siis iät ja ajat mun porukat on joka joulu hommannu ylisuuren kinkut..
Sitä sitten syöty ekaks viikko ja lopuista saatu ah, niin kaikkien rakastamaa hernerokkaa *yäk*

No niiden virheistä viisastuneena (ainakin näin luulin), ostimme ihan pikkaisen kinkun, himpun alle neljäkilosen ! Aateltiin, että kyllähän kolme aikuista sen saa syötyä.. No niinhän me aateeltiin joo, mut äiteepä päätti hommaa oman kinkun !?
Noh, jouluaattona syötiin kaikki kolme sitä ja me ollaan ny ukon kanssa yritetty loppua sitten tuhota, mutta turhaan.. Tänään vihdoinkin teimme ratkaisun, jätimme tämän vuotiselle sian jämälle lopulliset hyvästit !

Kun ois fiksumpana tajunnu heti aattopäivänä laittaa kinkkua pakkaseen, ni mikäs siinä, mut ei enää kehannu.. Asustanu se kinkku tuolla takapihalla ja ulkona kun tuo lämpötila vaihdellu, ni pöpöthän siinä vaan kasvaa..
Samalla sit läks rosollin loppu kohti tuntematonta (olin innostuksissani sitä taas jälleen kerran tehnyt reippaasti :o kuulunu mun joulun panostukseen ennen ainoastaan )

Jos tämän kerran annettais kummiskii anteeks, olihan tämä ihka ensimmäinen kokonaan minun laittama joulu.. :/
Joku vois kyl sanoo tohon, et sen kyllä huomas.. Tortutkin unehdin (kukaan ei kyl ees kaivannu) ja kuivakaakut meni ketuiks ym.. Mut josko ens jouluna osais jo paremmin ?