HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ !!


Ei nyt niin ihan järkyttävä olo ole, mitä oisin voinu kuvitella.. Kotonakin olin ennen yhtä, vaikka jo silloinkin joutui taksia odottamaan aikalailla (vesisateessa) ! Päätin etten bussilla tule ja työkaveri jakoi saman pirssin, ni mikäs siinä.. Ilta oli mukava, oli kivaa nähdä kaikki työkamut joita kovasti kaipaan !
Ruoka oli LOISTAVAA, paikka on melko uusi Texas nimeltään ! Alkuruokana oli erittäin maukas katkarapu-habanero keitto *NAMS*, pääruokana kunnon pihvi ja jälkkäriks viel jumalattoman kokonen mud cake slaissi ! Siinä sit muutaman kaljan juoneena tuli olo, ettei vaatteet enää loppuillasta päälle oikein istuneet, pikkasen oli maha nääs täynnä :D
Vaihdettiin sit paikkaa ja siitä odotetusta illan showsta vastas Hunksit (voi elämä) !? Jos oisin tienny etukäteen et ne sattuu olee meidä illan "pääjutska" ni oisin ilmottanu jo etukäteen etten tuu kuin syömään.. Ei kehannu enää siinä ruokapöydäs ilmoo, et "ai tääks se ny oli se odotettu juttu, lähen kotiin" !
Paikka jos ne esiinty oli jo mulle entuudesta tuttu (ei kuulu todellakaan mun suosikkeihin), eikä siellä mitään ois ees nähny..jos niitä ukkoi siis olis halunnu mulkoo !? Otin siin sit muutaman lonkeron, ko oli drinksulippui ja pomo tarjos yhet, ni olikin sit jo niin kypsä et aika oli lähtee kotio !!
Illasta selvis onneks vaan kahella narikka maksulla ja taksiin menneellä.. Et sinällään kyl ei valittamista, ko kerta alkuilta oli kiva !!

Ai niin joo, tukasta tuli tosi hyvä !! Siit nääs oli aikaa ko itte on viimeks laittanu väriä, et vähän pelkäsin, mut näemmä turhaan ;)