Tässä nyt on ollu ihan kamalaa häsläystä torstaista lähtien :(

Silloin aamulla käynnistin pöytäkönettani ja se ilmoitti suoraan että tee tiedostoista backup ja vaihda kovalevy. Takuu menny vanhaksi siinä tämän kuun alussa, aika sopivasti, eikö !?

Noh, onnekshan mulla oli vielä toimiva läppäri, jee.. Ei muuta kuin se käyntiin ja päivä oli pelastettu :)

Meni hetki ja äitini soitti ovikelloa, kas kummaa..ulko-ovi ei suostunut aukeamaan, lukossa jotain vikaa.. Hetken aikaa jo kylmähiki otsalla mietin et ei helvatta mitä vielä !? Noh, ei auttanu muu kuin mutsin kömpii jumalattoman lumikinoksen läpi takapihan ovesta sisään ja minä sitä kautta rappuun räpläämään lukkoa..  Sitten välähti että koklataan silikonia sihauttaa lukkopesään ja johan aukes, huh..

Noh, päivä ja ilta meni siinä miettiessä että mihin otetaan pöytäkoneen suhteen yhteyttä ja päätettiin ettei sillä ole kiirus kun kerta taloudessa on kaksi toimivaa läppäriä. Yöllä sitten päätti oma läppärini sanoa myös työsopimuksensa sitten irti :O Siinä vaiheessa mietin ihan oikeasti, että mitä pahaa mä olen nyt tehny kun näin potkitaan, et onko kellään samana päivänä paukahtanut kahdesta tietokoneesta kovalevyt paskaksi, mikä on todennäköisyys tuollaiseen !?

 

Nyt on läppäriin kovalevy vaihdettu ja juuri siihen asennetaan käyttistä uudelleen, pöytäkoneen suhteen siinä tilanteessa että myyjä (hobby hall) sanoi että HP:hen yhteys, tuskin ne alkaa urputtamaan muutaman viikon ylityksestä takuussa.. Sinne sitten soitan huomenna aamulla.

EDIT Noh Hobby Hall alkoi urputtamaan ja ei meinannut millään sitä kyseistä toisenvuodentakuuta antaa.. Noh, en tiiä ovatko antaneet kun kerta suoraan HP:lle muka lupasivat toimittaa ja sieltä ei kuulu mitään.

 

Tässä siis viimepäivien kuulumisia, palaan asiaan kun oma kone tomii !