Menihän sitä yöllä taas yhteen asti täs olkkaris kutoen.. Noh, syrjäsilmällä kyl katoin ne kaks amerikkalaista sarjaa jota kolmoselta viel sillo tuli !
Nyt on kummiskii sit sukat valmiit =)  Kenkään ei vielä kokeiltu sukkisten kans, mut eipä ny viel niin kylmii ilmoikaan oo ollu, et viä tarttis, onneks..

hiieno varvistus poseeraus kuva ;) ihan vahingossa
ei meinannu antaa ottaa pois jalasta enää..

Tänään jopa saatiin selvyyttä kummaliseen paketin katoomiseen, ihan Belgiasta asti soitettiin jälleen.. Kuulemma olisi seuranta taulukon mukaan joku meillä käynyt tiistaina klo 11 oven takana paketin kera, mut se on täysin mahdotonta ! Me oltiin kotona ja puol kakstoista sit posti toikin paketin, mutta kyseessä ei ollut se.. Kai se sama ukko sen ois siinä antanu samalla jos paketti olisi ollut mukana muka. Koska niinkuin jo keskiviikkona mainitsin, että maanantaina ja tiistaina oli sama lähetti kyseessä. Se maanantain paketti vaan ei ollutkaan meille =(  Päällä oli kahdet eri osoitteet ja sisällä vielä lähetyslista osoitettuna kolmannelle henkilölle. Tälle kolmannelle oli mennyt hänen osoitteellaan paketti, mutta sisällä oli ollut tämän toisen tavarat :O Kaikki onneks yhteyttä toisiimme saimme (leikittiin salapoliiseja) eli kaksi pakettia on omistajansa löytänyt, meidän ei ! Sekavaa selitystä, mutta kyseessä oli Hopla pupun tilauksia ja siellä Belgian päässä niillä seonnu jotain.. Tänään mulle sit sanottiin myös, että he laittavat kyllä uuden paketin, koska nyt on Suomen päässä paketti, vaikkakaan se ei meille ole tullut.. Hämärää sanon minä !? Kunhan nyt jouluks tulis, ni sais poika pakettinsa ;)