Tänään sit taas alkoi nyppii tavarat (mitä on kertyny) vaihteeks oikein olan takaa !!
Mihkä hittoon niitä laittais ? En koskaan saa aikasiks lähettyy mihkään kirpparille niitä myymään, huutonettiin/mikkoon tarttis jokaikinen kuvaa ja sepustaa niinmaan perusteelliset kuvaukset joka ainoosta naarmusta/nypystä/kolhusta ym. et sekin on työlästä ja roskiin ei raaskis ehjää kamaa laittaa..
On astioita ym keittiösälää, vaatteita, pehmoleluja, kenkiä, kirjoja, cd:tä ym *HUOH*
Kengistä en muuten luopuis, mut raskaus levitti jalkaa ja ne ei enää mitkään mahdu oikein kunnolla.. Niitäkin on kaapit pullollaan.. (kenkäfriikki !?)
Pehmoleluja yhes vaihees kaikki mulle aina lahjoiks osti, ni niitä on vissiin joku kolmisenkymmentä, isoja ja pieniä.. Non tuolla makkaris hyllyllä (jonka isäntä sinne niitä varten rakenti yhelle seinälle katon rajaan) viel pölynkerääjinä (vaik ei sais) ! Nyt alkaisin olee valmis jo niistäkin luopuu, ainakin osasta ;) Ois vaan vissiin pestävä ekaks jos niitäkin alkais myymään ja ei mulla riitä kiinnostusta taas siihen.. Ja jos ne pesis, ni sithän niitä vois vil vaik säilyttää itelläänkin :D
Aatellu, et jos kysyis lastenklinikalta, et huolisko ne, mut eipä niilläkään tuskin oo mitään pesumahdollisuutta niille..!?
Samoin noita kakkukirjoja on vissiin parisenkymmentä kertyny, niitä hamstrasin silloin ko olin valmistunu kondiittoriks ja kakkujen tekeminen kiinnosti jopa.. Ainut vain, et noi kun kaikki melkeen on tolla lontoonkieleellä, ni eihän sellasii tarvikkeita silloin vielä suomesta saanu ! Ni jääny nekii kakut sit kokeilematta ja nyt ne on tossa vaan turhaan Santerin houkuttimena.. Tuhois ne alta aikayksikön jos vaan pääsis käsiks ! Se onkii se yks murheenkryyni kun mitään mikä enne on voinu olla jossain näkyvillä, ni enää ei voi pitää.. Joutunu tunkee kaikki kaappeihin tai nostaa korkeemmalle ni kämppä on aina ihan kuin pommin jäljiltä !
Nyt sit sellasii tavaraita jota oon arvellu, ettei kukaan koskaan tartte (vaikka kamu sanookin, et toisen roina on toisen aarre), ni heittää roskiin kun tulee kaapeissa vastaan..
Hittoako mää säästän mitään, mitä en oikeesti koskaan käytä/tarvii !!??
Just vaan sen takii muka, et yritin/yrittäisin jotain joskus huudattaa/mikottaa pois, ni ei niitä kukaan oon paljoo kaipaillu silti..
Eipä vaan oo saanu aikasiks mennä viemään vaatteitakaan mihkään keräykseen vaik jo kahtena joulunakin pitäny pelastusarmeijan joulupadalle niitä roudaa..
Ohhoijaa, mitähän tästäkin taas tuloo !?