Kuvaile:

Kukkaroasi: Ilmeisesti tarkottaa lompakkoo, ni son musta ja nahkaa, missä on jääkiekkojoukkueen logo painettuna. Ei väreissä vaan niinkuin "kaiverettuna" siiihen nahkaan.

Hammasharjaasi: Joululahjaks saatu Braun sähköhammasharja sekä punavalkoinen tavis joka tais olla pepsodent mallia.

Päivittäisiä korujasi: Ranteessa on hopeinen ohut rannekoru, jota Santtu aina räplää (ihme ettei oo menny viä poikki !?) ja toisessa kädessä kello, muita en päivittäin käytä..

Kännykkääsi: Musta/hopea simpukka Nokia, kameralla.. Ihan skeida vehe, mut toimii viel, ni ei viitti vaihtaa.

Tyynyliinojasi: Niitä on joka lähtöön, sängyssä tällähetkellä oranssit sekä lilat tavis puuvilla tyynyliinat.

Huonettasi: Olkkaris on kani, tv (sekä sen taso jossa videot, pleikka, digiboxi ym. sälää), sohva, tietsikka,skanneri/tulostin/kopiokone, Santun kävelytuoli (ei kylläkään enää käytössä), säkkituoli, palli, kirjahylly. kukkataso, vitriini, cd torneja kolme (puoleenväliin asti tyhjennettynä). Näkymät eteiseen ja keittiöön. Kolme ikkunaa ja takapihan ovi. Nii ja leluja lattia täynnä ;)

Aurinkolasejasi: Ruskeat metallisangat, ruskealla liukuvärjätyt linssit.

Shampootasi: Tais olla jotain pitkillehiuksille tarkoitettua, saa tavallisesta kaupasta..

CD:stereoitasi: Ikivanha yhden cd:n sisäänsä mahduttava romu kahdella kasettidekillä. Radio ei kuulu kun ei oo antenni seinässä..

Lävistyksiä: Molemmissa korvissa yks reikä.. En enempää reikiä halua, mut tatuointeja kyllä kiitos.. Nyt niitä kolme, alaselässä, olkavarressa ja sääressä.

Mitä on nyt päälläsi: Luonnonvalko/ruskea pystyraidalliset olohousut, tummanlila toppi/paita ja valkoiset pörrösukat jossa on ruusuja ja niiden lehtiä kuvioina. Nii ja tietty alusvaatteet ;)