*EDIT* Lisäsin valokuvia 19.9.09

Käytiin Vaasassa silloin heinäkuun (25-27.7.09) lopulla kälyn nuorimmaisen rippijuhlissa :)  Vietettiin siis hotellissa pari yötä ja sitten suunnattiin kotio mummulan kautta.

 

Sande sai ekan kukkaronsa :)

Mummulla alko meno hieman riehaantuu serkkutytön kanssa, ni piti väliin kattoa iskän puhelimesta lastareita..

Alko väsy painaa jo tampereen motarilla sit, hetken päästä tästä alkoikin huuto..

 

Sälli oppi  muutes just ennen reissuun lähtöä ajamaan kolmipyörällään (ois jo ajanu aiemminkin, muttei yltäny jalat polkimille..) Eli siis tokalla kokeilu kerralla oli kuin vanha tekijä :P

Me ollaan oltu ilman vaippaa päivisin elokuulta asti ja nyt viikon verran hää on päikkärit vedelly ilman ja on vaan yks vahiko sattunu (eilen). Öisin vielä vaippa, kun se ei ole ollut koskaan aamulla kuivaa nähnytkään.. Isoin ongelma oli kakkan pottaan saaminen, mut nyt sekin sujuu jo hienosti !

Erikoismainintana elokuulle: sattui pikku-ukolle vahinko potalla istuessa, kun pelleili siinä..eli teki vahingossa elämänsä ensimmäisen KUPERKEIKAN :D

Siinä oli mammalla naurussa pitelemistä !

 

15.8.09 Oltiin Malmilla lentonäytöstä kattomassa. Siis WOW, uskomatonta menoa !

Super Puma & Agusta Bell

Dornier

NH-90 Kuljetushelikopteri

Douglas DC-6B Flying Bulls
Flyby

MIDNIGHT HAWKS

Hornettiloinen :P



Synttäreitä, siis mun juhlittiin elokuun 18 pvä pienimuotoisesti isännän tekemällä kakullla :D

 

Ja 5 pitkää kaunista ruusua sain siltä kans, vaikkei mitkään tasavuodet täyttynytkään. Rakas ystäväni toi lahjaksi mulle neule&virkkuu raamatun AH IHANAA ! (kuvaa kun kerkeän)

Sekä jälkijunassa Tampereelta tuli yllätys lahja: ens vuodelle palomieskalenteri :P


Santtu tuijotti yks aamu ruismuropakettia pitkään ja teki sitten elämänsä ensimmäisen suuren kysymyksen: "missä murut kasvaa?"

Oli siinäkin mammalla naurussa pitelemistä ja yritä sitä ny selittää..


26.8.09 meille tuli äkkilähtö Vaasaan. Isännän äitee, eli anoppi oli kiidätetty sairaalaan aamusta ja paikalle kerettiin illalla n.21 aikaan juuri ennen kun häntä oltiin viemässä kiireelliseen leikkaukseen. Eli kerettiin muutama sana vaihtaa hänen kanssaan. Aamuyöstä tuli puhelu sairaalalta että leikkaus oli onnistunut ja hän on teho-osastolla.

Hänen voitinsa ei meidän Vaasassa oloaikana (26-30.8.09) juurikaan parantunut, oli teholla koko ajan.. 1.9. kuultiin että hän oli leikattava uudelleen ja onneksi kaikki oli mennyt hyvin :)

Viime viikolla hän on nyt sit vihdoin päässyt tehohoidosta ja paraneminen alkanut menemään suunniteltuun suuntaan. Edessä vielä pitkä kuntoutus ja ainakin yksi korjaava leikkaus.

Alkujaan oli puhetta ennen tuota sairaalaan joutumista että hän olisi tänne meille ollut tulossa nyt ensiviikonlopuksi..näin ne suunnitelmat muuttuu..


Jyväskylässä juhlittiin serkkuni häitä 5.9. Emme olleet paikalla, kun sairastuimme flunssaan :( Ensin poika, sitten minä ja nyt on isäntä..


Neulerintamalta ei mitään uutta :( Yks huivi oranssista mohairista on kesken, piti noihin häihin värkkää, mut ei aika ois riittäny kumminkaan, kun tuli se äkkilähtö Vaasaankin juuri silloin ..


Mä oon lukenu paljon ;) Jäin tos kesällä True Blood sarjaan koukkuun ja sit sen mukaan tilasin niitä kirjoja mihin sarja perustuu.. 7 kirjan boxi saapui 10.8.09 ja nyt on jo menossa kahdeksas kirja (minkä ostin erikseen vielä)

*edit* luettu jo, vierotusoireita.. ;)


Ihanaa kun voi nakkaa kuulosuojaimet päähän ja upputuu kirjaan :)

(en saa keskityttyy muuten tässä taloudessa)


Tässä muutama outous mitä on ny tullu vastaan ;)

Nakkipaketti joka sisälsi kahdenlaisia nakkeja !?


Sekä isännän istuttamissa auringonkukissa on ihmeellisyys..

Näiden piti olla siis max 90cm korkeita, mut tää menee jo yläkerran puolella ;)

ja enpä oo koskaan kuullu auringonkukasta jossa ois näin monta kukkaa YHDESSÄ varressa !?

Eli kolme auki ja kolme tuloillaan vielä :P

 

Jos joku jaksoi loppuun asti, niin mukava kun kävit :)