Pikku-ukko sai tänään tehosteen siihen influenssarokotukseen.. Eipä keretty nukkuu päiksyjä, ni oli sinne neuvolaan mennessä jo simmut ihan ristissä ! Kuitenkin kaikki meni miehekkäästi, pieni itkunpyrskähdys vaan kuului kun neula uppos, mut se loppu lyhyeen.. Ulkovaatteita pukiessa pisti hieman huudoks sit huoneen ulkopuolella, mut sitähän ei enää lasketa ;) Kotona sit päästiin ottaa päiksyt, mut nukkukii vaan 1,5h, et nyt illalla sammu jo heti kasin jälkeen ! Ihanaa, sai hieman kahdenkeskistä aikaa taas..

Eilen pääsin oman äiteeni kanssa ihan kahelleen joululahjaostoksille :) rentouttavaa !! Nii ja eilen aamulla oli kans hauskaa kun samainen postimies soitti ovikelloa, joka oli jo edellisenä päivänäkin paketin tuonut ovelle.. Totes vaan siinä ohimennen sit, et teillä on taidettu olla oltu kilttejä kun paketteja tulee näin paljon :)
On meinaan nyt tänä vuonna aikasta monta pakettia tullu kotiin saakka ja samainen postinkuljetus äijä ne on joka kerralla hilannu tänne ! Osaa jo soittaa varovasti ovikelloakin, kun ekalla kerralla sai pojan itkemään, kun kilautti oikein olan takaa sitä.. Oli ihan paniikissa siel oven takana kun menin avaamaan, meinaan meitin poika päästeli oikein sielunsa pohjasta sitä itkuu silloin ;) Nyt ei ees herää Santtu siihen soittoon, onneks (on meinaan aika herkkäuninen) !