Johan se myrkyn lykkäs.. Ukolla päivystys viikko ja se loppuu nyt klo 06 huomenaamuna. Mun pitää olla töissä klo 05. Enpä tollasta aatellu kun sovin töissä et pystyn tulemaan tohon aikaan. Ja harvemin sitä nyt soitetaan vikaks yöks päivystyksen ollessa päällä ni töihin. EIpä tällästä keliä vaan osannu kyl ees arvaa kun työvuorolistoja tehtiin meillä töissä.. Ja siis ongelmahan ei ois minkäänlainen jos en ois tätä jouluviikkoa yksin töissä :P

Isäntä soitettiinkin nyt sit illalla töihin yöks, et täs pientä pohdintaa pisti päällensä, et mihkäs apinan nakkaa sit aamulla.. Kaiken lisäks ne oli kehelleen jouluostoksilla sillo ko hälle soitettiin, et sen piti kiiruhtaa kaupasta kotio ekaks tuomaan poika ja auto. Eli myöhästyi nyt siitä päivystyksestäkin sit vaikka taksilla hurauttikin (meillä kun ei kahta autoo oo)

Olin jo aiemmin päivällä soittanu mummille, et mikä sillä on tilanne, et jos tulis tänne varuiks yöks, kun voi olla et ukko duuniin kilautetaan. No muuten jees, mut siellä oli yökylään jo jäämässä Santerin serkkutyttö. Eihän siinä ois muuten ollu mitään ongelmaa sinne esim yöks meidänkin mennä, MUTTA me oltais sinne nyt vasta siis keretty nyt klo19 aikoihin, ni senhän arvaa et oltaiskos siellä sit päästy nukkumaan mihin aikaan kun lapsoset ei ois malttanu unille käydä.

Kumminkin on pakko itte yrittää käydä ajoissa maate, et pääsee ylös puoli neljän aikoihin, ko siellä mummulas pitää ny sinkoo ekaks. Siis vaihtoehdoksi jäi nyt se, et vien Santun mummulaan silloin neljän jälkeen heti aamusella :/

Saa nähä kuin mein aamunousun kanssa käy.. Tuolla se valvoo vieläkin ja kävi jo toistamiseen täs illan aikana äsken LÖYSÄllä kakalla, et jeps jos ripulinkin vielä tähän hätään sille ny lyö päälle..


Ukko soitti sit äsken töistä, et hän luuli mein menevän nyt illasta sinne mummulaan, et auto on vaan 2h ny lämppäris, et käy muuttaas se aamuseks sit lämpemään. Eli ekaks ny ootan et sälli nukahtaa varmasti, ennenkuin puen päälle ja uskaltaudun äkkiseltään juoksee tonne parkkiksen perukoille säätää lämppäriä *huoh*

JA mua ihan ois muutenkin se huominen töihin meno jänskättäny ihan ilman mitään ylimääräistäkin hässäkkää. Kun siis meen ekaa kertaa ny yksin aamuun ja vielä maanantaina, kun siellä on viikonlopun jäljiltä omat järjestelyt. Oikeesti oon paskat housussa koko aamua oottanu ja nyt sit vielä pitää miettii et kuin saan ton apinan ylös aamulla niin et ajoissa kerkeen sinne töihin.

Vastahan se Santi olikin tarhasta poissa viimeviikon kun olin saikulla, huominen ny ei taida siinä tuntua enää missään :) Kunhan vaan muistais sinne soittaa.. Sit onkin kaks päivää tuolla tarhas ja pariks viikkoo pitäis mennä väliaikais päiväkotiin, kun toi on kii.. Saa nähä miten sit sinne meno sujuu. No se on joulunjälkeinen murhe..

Joutu oikein tos itkee tihuuttaa hetken ko ahisti niin ny tää..

p.s luulin jo et se ois nukahtanu tällä aikaa kun kirjotin tätä, mut just kuului makkarista "äiti mua pissattaa" eli nyt sit viä pissittiin..mitähän seuraavaks..