Onhan hetkonen taas kuleksinu siitä kun viimeks on päivitystä tullu :P

On ollu kaikenlaista täs..

Lakkiaisia käytiin juhlimassa oikein kaksin kappalein viimeviikonloppuna Haminassa. Serkkujeni lapsoset siellä juhlivat ja samalla reissulla sitten tuli melkein koko sen puolen sukunähtyykin sitten. Eipä siellä suunnalla oo tullu käytyykään sitten kesän -07 jälkeen, ihanko ois muka niiiiiiiiiiiin kaukana ;)

Herralla oli juhlatamineina tälläiset vaatteet..jossain välis kyl paitakin ihan housuissa oli, mut eihän se siinä menossa kauaa siellä pysyny :)

1244301628_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puettiin vasta juuri ennen juhlia nuo, autossa matkas shortseilla ja t-paidalla. Oli kyllä hieno ilma, ei voi muuta sanoo :)

Tuo kuva on Kaikulassa otettu, siellä oli ne toiset bileet. Ihana paikka, mut minä itikka magneettina en oikein kovin lämmenny ajatukselle siellä kovin kauaa ololle. Muutenkin kello jo oli pitkälti iltapäivää ja Santun päikkärit paino päälle ni kotiin lähettiin hyvissä ajoin.

 

Kieltämättä nää ilmat  nyt tänäviikonloppuna palautti taas takaisin maanpäälle.. Suomen suvi :D

Aamulla aattelin et josko jotain muffineita tekis ja tuloksena oli vaniljatuorejuusto-hedelmävaahtokarkki makuyhdistelmä :P

1244301689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Samantien kun olin lätkiny leikellyt vaahtokarkit massaan ni hokasin et ei helvata, ei se ny noi mee.. No myöhäistä enää siinävaihees mitään tehdä. Eli ois pitäny massa laittaa ekas vuokiin ja sit tiputella muutama palanen aina vaahtista per muffini..hieman siis räjähtäneen näkösiä, mut AHH niin hyviä :D

Lättänöitäkin piruviä, mut siinä kun tehdessö ohjetta sävelti päästä, ni en uskaltanu kovin täyteen vuokaa laittaa

(kun en ihan varma ollu mitä tulee..vai tuleeko mitään ;)

ja se oli onni, ois ollu kiva pestä vaahtokarkkitahnaa pelliltä pois, ko muutama räjähti aika kivasti :P

Ens kerralla hiukka viisaampi ja kun raapusti ylös mitä laitto, ni reseptiäkin on hyvä muokkaa ny sellaseks et voipi vaikka töissä sitten koklaa :)

Muksaa lördaakinloppua vaan kaikille ;)