*hakkaa päätään seinään*
Tuo stanan iso kone hajos jälleen, tälläkertaa napsahti näytönohjain PERKELE !
Tosta perkeleen toosasta ei oo ollu muuta kuin harmia, siitä lähdin kun se tähän taloon tuli :(
Saa nähä millo saadaan kuntoon, kun tota rahnaa ei liiemmälti liikaa ole ja se langattomankin yhteyden reititin hajos viime viikolla. Sinällään sillähän ei oo kiire, mut tuo kone ois ihan kiva saada kuntoon. Kuvia ei sitten taas vähään aikaan täällä näy *ikkee*

Tää läppärikin takkuaa ny tälle aamulle, et mikähän lie mahtaa olla tässäkii..
Virustarkistus on käynissä, en vaan kässää mistä senkin oisin saanu, jos jotain löytyy nääs.
Ainut missä oudolla sivulla oon käyny ni ois ulkomaalainen neuleohjeita sisältävä ja senkin oon bongannu jonku blogista täällä, et en jaksais uskoo, mut koskaanhan ei tiiä. Selailin siellä olevii linkkejä, ni kaipa niistä saatais saada jotain pöpöi.

Sori purkautuminen, vatuttaa vaan niin kerpeleesti taas !
Nii ja ollaa pojan kanssa molemmat vielä kipeitäkin, sällillä illalla oli 39,5 kuumetta. Tälle aamulle ei viä oo mitattu..

^Edit klo 15.20..^
Aamusella ei ollu kuumetta, nyt taitaa olla, on tuolla päikkäreillä ja äsken puolitokkurassa valitti. Nukahti takas isänsä viereen onneks.. Sitten kun nousevat ni mitataan pyllystä lämpö ja katotaan päästäiskö lähtee apteekkiin autolla koko lössi. Onneks syö ja juo hyvin sekä leikkikin aamupäivällä !

Ja sitten KYMYSYS jälleen ;)
Osaiskos joku kertoo mulle et kuinka saisin pehmennettyä seiskaveikasta kudottua kaulaliinaa ? Jostain huuhteluaine liotuksista olen joskus lukenu, mut mitenkäs se käytännössä toimis ?? Kiitos jo etukäteen jos neuvoja irtoo :D