Me ei suunniteltu sällille lainkaan juhlia, kun mulla oli työporukan kera pikkujoulut tallinassa pe-la ja tänään sit olo oli sen mukainenkin :P

Siis mähän en oo juonu alkoholia sitten pe illan n. klo19 jälkeen, mut nää 2pvän kanuunat ei oo mitenkään epänormaaleja :/ et siks en hirveemmin missään käy ees..


Me sit yhteistyöllä loppujenlopuiks värkittiin kakkua vaikka sitä ei pitänyt tehdä.

Isäntä oli sen kummiskin itekseen alotellu, mut sen sukkulaadi kirjaimet ei onnannu ja mä tänään sitten hieman huterassa olossa noi äkkiseltään värkkäsin. Eli isäntä oli hoitanu kakun siihen asti, et mää läntin nuo kirjaimet ja kerman pintaan. Käytössä oli isännän hommaama ja vatkaama hyla kuohukerma, mä en siitä niin välitä, just siks et sitä ei saa sit tasaseks ei millään ja kauaa et voi yrittää ko menee sit ryyniks.

Mut siis maistuhan tuo meille :D mut en ois kehannu kelleen perheen ulkopuoleiselle tarjoilla, ulkonäkönsä puolesta siis ;)

(maussa ei moittimista ! )


Sande diggas noista Cars munista pääsiäisenä tulleista autoista tossa kakun päällä. Ko ostin niitä sillo salaa ja jemmasin ne sisällykset just tarkotuksena käyttää niitä siihen oikeeseen suunniteltuun synttäri kakkuun, joka nyt jäi tältä päivältä toteuttamatta. Käytetään sit uudelleen siihen vision toetuttamiseen, jos ne juhlat oikeesti juhlitaan, ei noita leikkeihin anneta kumminkaan.


Ilmeestä voi päätellä pikkuisännän mieltymyksen autoihin :D


Sit loppuun kuva sällin ajohetkestä :D Se sai ton ratti/poljin tsydeemin samana päivänä kun tää kuva on otettu ja se hokas heti kuin ne toimii. Pysyy siis ralli pelissä tielläkin paremmin kun äitinsä :P