Sinne se sitten jäi :D ei äitii paljoo kaipailemaan jäänyt..

Tai, no sitten kuulen kun haen, et miten on männy jos eivät perään soita aiemmin ;D



Otin tossa päivänä eräänä muutaman kuvan molemmista pojista, kun eihän sitä tiiä koska tosta mein karvamallista jättää aika, kun jo ikääkin on sen 7v.

Santeri niin kovin tykkäis Tristanista, mut kun on vieläkin hieman kovakourainen :/




Saatiin yks ilta hervottomat naurut kun oltiin iltapalalla. Isompi herra sanoi pienemmälle, joka pöydältä oli napannu sipulin käteen, et se on omena..


..toinen sitten söi hyvällä mielihalulla "omenaa".

Noh, olishan toi pitäny arvaa jos jalopenon syöminen sai aikaan kommentin "makua"

*hihittää vieläkin kippurassa*


Lauantaina kävin sällin kanssa aamusta Hakaniemes täyttämäs tulostimen väripatruunat ja samalla muistin hakea leivontamargariinia. Perjantaina tuli nääs prismassa vastaan sitruuna-aromia poistossa, ni otin kokeeks kun en noita kotona oo käytelly.  Kotio tultua sitten nakkasin kaks sitruunaista kuivakakkua uuniin, ihan kelpo kääkät tuli vaikkakin se sitruuna-pasta mitä duunissa on ollu on kyllä parempaa :) mut menettelihän tuokin näemmä, ainakin tuo toinen kakku on kadonnu..

Pyöreen laitoinkin pakkaseen, voipi vaikka sitten mini me:n syndeillä tarjoo..

 

Nyt mä saan kaks viikkoa hieman lepäillä ja yrittää tehdä niitä hommia mitkä on jääny kolmen vuoden aikana tekemättä ;)

Eli jos sais vihdoinkin nuo kaapit järkättyy ja laitettuu vaatteita sivuun, mitkä on jääny pieneks ym. Siis sekä Sanden et mun ;D

 

No juu, mää jatkan sitä sivupohjan ettiskelyä..heti kun oon mulkassu töllöstä yhden nauhoittamani elokuvan (joita on kertyny aikalailla siis digiboxiin).. Mukavaa päivää kaikille !