Elikkäs ekaks nää mun ikuisuusprojektisukat :D Ovat siis olleet hieman vaiheessa..öö..siitä asti ko kälylle nämä tein..


Nyt non ollu ainaskii viikon jo käytössäkin, mut eipä oo saanu päivitystä aikasiks ennen :P Omassa jalassa sukat on vieläkin hiton vaikee kuvata näemmä..


Nii ja sitten nää pikakudontasukat Sandeliinoksen kumppareihin tarhaa varten


Sit kun viä keksis et millä sais merkattuu noi, ko en jaksanu pistellä kirjaimia enää ja tussilla en raaskinu sotkee. Nii no, tuskin ny kellään samanlaisia on, et ei varmaan mee sekasin, jos vaan hoitajat muistaa kenen ne on :P

 

Santtu oli hieman apeahkon oloinen ko eilen hain hänet tarhasta :/

Kuulemma oli menny hyvin, mut hieman epäilen ko hänen käytös oli ihan jotain muuta kuin sillo ko yhdessä siellä oltiin.. Saas nähä kuin sit tänään, kumminkin ihan iloisin mielin sinne läks :D

Oltiin jo oven rivassa kiinni n.06.13, tarhatäti tuli vasta silloin ko paikan piti olla jo auki. Saas ny sit nähä miten ne sinne oikeesti tulee.. Ei ois kiva myöhästyy sen takia töistä, et tarhatäti myöhästyy, ko ne nousseet munkit ei siellä töissä paljoo paistajaa pystyis oottaa :(

 

Kurjaa musta on se miten ne siellä muhun suhtautuu nyt, kun tietävät et mä en menny nyt heti töihin (vasta siis marraskuun alusta..).

Vaikka myös tasan tietävät sen, etten ole ollu pojasta erossa kuin kolmisen päivää hänen koko elämän aikana.

Eli siis en ois oikeutettu pieneen hengähdystaukoon ennen töitä näemmä heidän mielestään :P Hieman siis ilmeisesti häiritsee se, että vien Santerin sinne jo klo06.15. (huomasin jo eilen, sama oli tänään) ja haen välipalalta.

Sanoihan se yks mulle viimeviikolla jo, et ny ko oot vielä kotona ni turhaahan sää täällä poikaa pitkää päivää pidät, et tuut sit ajoissa hakemaan !

Siis anteeks !? Eikös se nyt oo saakeli sama et onko Sande siellä sen aikaa ko se tulee olemaan siellä marraskuun alusta alkaenkin ?? Eihän siinä ny oo mitään järkee mun mielestä et mä ny pitäsin sitä siellä vaan "puolipäivää", et se siihen kerkeis just tottuu ja sit ekana mun työpäivänä yhtäkkiä hälle oiskin ihmetys ettei äiti tuukkaan hakee häntä välipalalta..tai et tarhaan mennäänkin aikasemmin, siis et jos nyt hänet sinne veisin vasta esim. aamupalalle klo 08.

Mä ny 19.10. alkaen maksan kumminkin koko päivästä ja he saavat siitä palkkaa et hoitavat lapsia, ni en käsitä mikä siinä voi olla niin vaikeaa !? Ja varsinkin kun poika siellä ilmeisesti viihtyy.. Vai onko se vaan tarhatätien laiskuutta, et he haluavat päästä mahdollisimman helpolla ?

 

Ja nyt en halua tolla purkautumisella loukata ketään kuka työkseen lapsia hoitaa..alkoi vaan nyppimään se pieni nihkeyden tuntu siellä tarhassa ;D

 

Harmittaa et tuli edes sanottua koko "oma vapaa" asiasta niille !

Mukavaa päivää kaikille!!

Tää aikoo ny oikasta sohvalle kattoo rästielokuvia silläaikaa ko kone laulaa kylppäris :)