Nonni, eilen testattiin sit pojan kanssa kuinka pyöräily sujuu. Hyvinhän se meni, vaikkakin mulla on ny takapuoli hellänä (joo, en viitti ostaa uutta satulaa, ko tahdon uuden pyörän) !

Kuvan laatu on heikko, mut tälläi liikuttiin..

1240664208_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tänään sai isäntä etukäteen (täyttää pyöreitä) multa lahjaks tälläsen ja ny sitä sit säätää..

1240664169_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mä oisin halunnu sille lahjoitaa formulamatkan, Istanbuliin, MUTTA onneks en sitä varausmaksua kerenny maksaa, kun isäntä sanoi etten viimosia säästöjäni siihen saa käyttää.

Formuloi kerkee mennä kattomaan myöhemminkin, ajatus oli kuulemma tärkein :)

Tästä on varmaan nyt tässä tilanteessa enemmän iloa ja voidaan fillaroida koko kesä (toivotaan vaan tälläsiä kelejä lisää!).

Kävi jänskästi ton mein fillarin hakureissun kanssa.. Keskiviikkona illalla kauppareissulla kyseltiin Prismasta, et saisko tuon pyörän varaa lauantaiks, ei kuulemma saa kuin päiväksi. Toivossa sitten elettiin et josko kukaan ei ostais sitä, kun oli kumminkin se korkein malli mitä on ja myyjäkin mainitsi että niitä menee harvemmin. Tänään sitten aamusta paikalle pörähdettiin, ni myyjäpoika siellä sanoi et se oli juuri hetki sitten ostettu, siis just meidän tuuria ( siinä muutama ärräpää pääsi ) !? Noh, idea sitten välähti, et josko toisessa Prismassa ois sellanen ja sanoin et no lähetään kattoo sinne. Myyjä ystävällisesti sinne lupautu soittamaan ja kas, siellä oli yksi ! Se varattiin meille ja ajettiin sitten sinne hakemaan. Isännän kotimatka piteni puolella, mutta reippaasti sen kotio jaksoi polkea :)

Mukavaa viikonloppua kaikille !