Paljaspylly ekan luukun avaaja..

Oon täällä valmistelluna lahjuksia pukin apulaisena, koska postiin ne tarttis saada laitettuu viimeistään 18 pvä muistaakseen ja hiukka on vielä osa pohdinnan allakin :S

Jotain valmistu eilen ihan tunnissa illalla, ko päivällä kaupassa ollessamme äitee esitti kysymyksen et kutoisinko hälle pipan ? (kaupan mallit ei kuulemma istu)
Sattuipa olemaan hänen takkiin sopivaa väriä Mambossa, jotka jopa olivat alessa, niin kerä tummansinistä läks.
Enpä ollut aiemmin kutonutkaan kyseistä lankaa, en oikein tiiä tykkäsinkö vai en, mutta nopeasti valmistuu..

Suunnittelin sitten tälläisen.

Mallina toimii kuvissa Santeri, pipo näyttää pieneltä, mutta venyy kyllä.
Sisään neuloin vielä tänään Kotiväestä pannan, ettei Mambo kutita (itteäni sovittaessa hieman kutitti) Virkkasin sen sinne sisään kiinni.



Ja hieman tarkempaa kuvaa..



Toi nyppylä ei siis näy tuollaisena kun on isommassa päässä ja takaraivolla on tuo halkio, jotta pipo uppoaisi syvemmälle niskaan..

Joo, josko vielä hetken tikuttais tuota yhtä lahjusta ja sit painuis pehkuihin..
Ukko on duuninsa pikkujouluissa, joo.. Eilen illalla naama vakavana selitti et hän ei tuskin oo kovin myöhään. Siis pääasiahan on jos on kerran hauskaa, mut hieman sillai ahistaa kun toinen puhuu tulevansa ajoissa illalla ja sit ei näy. Soittaakaan en viitti perään, vain kysyäkseen et ookko kunnos ;D pitäköön hauskaa vaikka pieni huoli onkin..

P.S. Nii ja ostinhan mä sitä Mamboa yllättäen ne kolme viimeistä kerää                                       arvatkaamitäväriä !?