Täällä joo ollaan, en vaan oo oikein jaksanu päivittää, kun ei oo noita kuvia saanu laitettuu. Nii ja suht terve oon jo, kurkkua vielä polttelee, mut nenu ei oo kuin aamuisin joskus enää tukos.

Oon kudoskellu vaikka mitä tässä välissä.

Barbille tein hameen, tarttis vaan hakea kellarista oma vanhan barbie, et sais mallattuu päälle, ni tekisin jämälangoista muutakin vaatetusta. Siskontytsylle siis menossa vaikka jouluna lahjaks.

Sit ois yks pipa, siitä tuli ny mitä tuli (tuo malli oli siis vaan vähän suuntaa antava), mut kaipa se lämmittää jonkun päätä joulun jälkeen..

Yhden liinan neuloin, tälläkertaa ovaalin mallisen, aikasta kiva tuli.
Toinen pöytäliina onkin tekeillä, eri ohje kylläkin.

Sit on tietty puikoilla se mun oma neuletakki, siihen en oo ees koskenu (tympii..mietin purkua)
ja sitten on kaverille tulossa kaulaliina, hän itse osti langat (Novitan Palmaa, vaaleansinistä) ja mää toteutan tämän tai ainakin jotain sinnepäin. Tarkoitus oli tehdä tämä liina ilman käsireikiä, mutta kun ei tuosta pörröisestä langasta oikein tosiaan nähnyt mitä teki, ni muutin lennosta tuohon Tikrun Lumeen.

Sain tuossa yks päivä ihanan kuvaviestin kännyyni, siinä oli monivärisiä (seiskaveikka ?) lankakeriä ja luki jotta ne tulevat postissa jossain vaiheessa tänne.. Voi VELJET !!!

Kun ny vaan sais ton toimii ton rakkileen (tietsikka), mut se maksaa kai lähemmäks sataa euroa se näytönohjain, huoh.. Onneks sain vakuutusyhtiön kanssa muutettua maksupäiviä auto- ja kotivakuutuksien kanssa, etteivät ne oo samassa kuussa, ni voi olla jos sais tän kuun lopussa ees hommattua sen osan.
Sihen asti ahkerasti vierailen teidän muiden blogeissa ! Josko ottais tehtäväks muistaa joka kerta kommentoida..kun siis poikkean jossain  :D