Mein ukolla on sit taas huuli auki :(
Se kun ei usko kun sille sanotaan,et elä tee sitä tai tätä,  et kohta sattuu.. Oli nyt sit ulkona taas kuuntelematta isäänsä, ni muksahti liukumäen mäkeen naama eellä, kun ei uskonut ettei sitä ylös siitä pääse.

1830765.jpg

Onneks jo osas rutiinin ulkoa ja osas olla nätisti kun kylmää pidettiin huulella, ettei turpoaisi.

Eilen oltiin sadetta uhmaten kattomas Jean S. yhtyettä rautatientorilla. Oli ihan kivaa vaikka sumutinpullo/tihkusade oli kokoajan seurana. Santtu ei meinannu ihan koko keikkaa jaksaa olla suojakuuloimet päässä (yli tunti),mut sit kun löyty rusinarasia, ni johan taas oli hetken kivaa.

Sitten käytiinkin nauttimassa Santerin ihka ensimmäinen mäkkärin hampuri :D
Santtu siis tietää mikä on hampurilainen, aina kun mainoksen näkee ni huutaa "hampuri"!
Osa syy oli myös se et niillä oli lastenateriassa niitä kungfu panda hahmoja ja oisin ottanu sille sen pandan jos vain ois ollu. Aina kun näkee sen trailerin/kuvan bussipysäkin mainoksessa ni sen pandan kyllä tunnistaa ja huutaa "panda" :)
(kerran siis sille siitä sanottiin, että tuo on panda.. )

Yllätys oli myös minulle se, kuinka paljon tuon ikäinen muistaa.. Sokkarilla on lastenhoitohuoneen avaimenperänä auto. Ollaan käyty siellä ennen eilistä kaksi kertaa ja joka kerran autosta on tullu huuto.. Nyt päätimmekin että ystäväni pitää avaimen piilossa kassalta sen noudettuaan, ni kuinkas käykään !? Päästään hoitohuoneen ovelle, ni sälli alkaa kinuumaan autoa ja näyttää ovea. Itse autosta ei nähnyt välähdystäkään, kun se oli piilossa ja ovikin avattiin "huomaamatta". Äiti oli niin kovin ylpiä !!