Me lähettiin lauantaina aamupäivällä ajamaan siis Vaasaan, oli pikkasen kostea keli muutamaan otteeseen matkan aikana..
Hienoja pilvirykelmiä oli taivas täynnä niillä kohin kun ei tullu kaatamalla vettä.

1675783.jpg

Asusttiin siellä Vaakunassa jonka yhteydessä on kauppakeskus jossa ei siis juurikaan ihmisiä liikkunu lauantai iltana. Sälli sai viipottaaa siellä mielin määrin ja mopokin löytyi =) Niin ja Vaasassa paistoi aurinko !!

1675727.jpg

Ruokaa oli sitten saatava riekkumisen jälkeen ja käytiin syömässä . Melkein kokonaan  Santtu kiskas lastenannoksen mikä nenän eteen kiikutettiin .

1675748.jpg

Sunnuntai aamuna ei juurikaan ihmisiä ollu liikkeellä ja käytiin hieman happihyppelemässä aamupalan jälkeen et saatiin pojuu väsytettyä päikkäreitä varten, kun iltapäivällä oli juhliin meno.

1675765.jpg

Päikkärit ohi ja juhlissa jo paikan päällä. Kyseessä oli siis mein isännän siskon pojan rippijuhlat. Isäntä on myös yksi kummeista..

1675771.jpg

Kovin oli mukava reissu, vaikkakin hotellihuone ilmastoinnista huolimatta oli kuin sauna =/ Maanantaina köröteltin jälleen kerran vesisateessa kotio. Alkoi siellä jo satamaan kans aamusella. Kerkesin käydä muutamat housut ja paidan Santulle hommaamas alesta ennen kotiolähtöä ja kengät hommattiin sunnuntai iltana vielä juhlien jälkeen. Niin ja käytiin myös katsomassa rippijuhlakalua vielä ennen kotiutumista, sinne taloiteen se chihukin päätyi siis =)
(tulihan tuo sepustettua hieman sekavasti koko juttu, mut toivotaan että jotain sai selvää..nyt ruuan laitolle)