Tossa se on kokonaisuudessaan mittaa 50cm..
Hankala oli yöllä kuvaa huonossa valossa, ni salamalla ja ilman..
Kaipa joku siitä jonkun näköisen lehtikuvion erottaa ? On vielä höyryttämättä tuossa, laitan sit valmiin kuvan ko on pyyhkeessäkin kiinni..
Oli yllättävän helppo tehdä ja meinaa lisääkin väsää, tää oli vaan koe :) Nyt tarttis vaan löytää kiva pyyhe mihkä sen ompelee kii..


Lankana oli kenties (?) Ondeni (hintalappu nimen päällä, näkyy vaan Ond), valmistaja on Lammy Yarns.
97% cotton ja 3% polyamid. Nii ja väri on vitivalkoinen.. Aika kovaa kutoa, kun se on sellaista "rypytettyä" lankaa, hinkkas ikävästi tota sormee mis lanka kulkee.. Noh, on mulla kieltämättä aika kiree tyyli vissiin kutookkii, mut..

Nii ja mein Santulla kävi lievä äksdentti ko oltiin lähössä viemään pilttipurkkei kierrätykseen.. Kaatui uloslähtiessä ovensuussa olleeseen lasipurkkikassiin ja huulihan siinä aukes, molemmin puolin :(  Osu siihen yhden purkin suuaukkoon, onneks ei hajonnu se purkki !!
Määhän se aloin panikoimaan, soitin arvauskeskukseen itkien ja ne käski sinne näyttämään. Verenvuoto lakkas jo matkalla kun rattailla mentiin, mut rauhotti mun mieltä et lekuri sitä vilkas. Täs kuvas ny näkyy vaan päältä, sisällä on isompi vekki.. Päikkäreitten jälkeen oli ihme kyllä turvotus hieman jo huulesta laskenu, mut onse viel pallukka..

Saa nähä miltä näyttää huomenna :O