Ihme homma ollu mulla tänään, ei oo ollu yhtään nälkä koko päivänä. Aamulla join neljä kuppii kahvii ja sit tos viiden aikaan tajusin etten ollu viel mitään suuhuni laittanut :O
Oltiin siinä ruokakaupassa ja samalla mietin, et mitähän mun mahtais tehdä mieli syödä niin en keksinyt mitään. Otin sit kummiskin niitä tulisii kananuijia ja laitoin uuniin. No eipä sit tehny yhtikäs mieli syödä kun olivat valmiit. Kolme väkiste söin ja tankkasin maitoa, kun en liiemmälti ollu juonutkaan mitään. Pitäis muistaa juodaa kun kerta imetän vielä..mut ei oo janottanutkaan. Ukko tos just sanoi, et porukoilla on niiden töissä ollu tota samaa, ettei siis tee ruokaa mieli ja isoilta miehiltäkin jää safkiksella ruokaa lautaselle !? Mitä kummaa tää oikein on ?

Noh tos sit kahveen kanssa söin kumminkin laskiaispullan, ei sitäkään tehnyt mieli, mut eihän laskiaispullasta koskaan kieltäydytä, niinkuin ei joulutortustakaan ;)
Pakastin pullia sillo lauantaina, otin sulamaan parituntia sitten ja täytin äsken, niin taas herkuteltiin "tuoreella" pullalla !

Ukko läks äsken poikaa nukuttaa, ihanaa !! Sieltä vaan kuuluu ääniä, et saa nähä tulooko viel kakka sällille, niikuin eilenkin illalla sängyssä :D Oli oiva ylläri, kun alkoi vieno tuoksu leijailla olohuoneeseen sen jälkeen kun Santtu oli hiljentyny sänkyynsä.. Menin sit kattomaan, niin jumalaton lasti kamaa vaipassa ja toinen nukkuu autuaasti.. Eipä muu auttanut kuin yrittää pestä pylly niin, ettei lapsi herää. Siihen asti nukkuikin ihan mallikkaasti, kunnes takasin sänkyyn päästiin, et vaippaa aloin laittaa.. Noh, nukahti onneks sit melkein heti uudelleen.
Ei täällä siis sen ihmeempiä..