On ollu kaikki into kaikkeen kadoksissa.. Ei vaan oo saanu aikasiks oikeestaa yhtikäs mitään.
Pitsisukkien (?) kutominenkin tyssäs sit alkuinnostuksen jälkeen ja en meinaa nyt millään saada toista valmiiksi.. Huomasin äsken että käsialakin on kiristynyt niin että näyttävätkin eripareilta :(
Sitä se tekee kun on hermot kireellä ja univelkaa..

Iltaisin en saa unta ja aamulla poika herää puol ysi joka aamu, ihan sama monelta kävi nukkumaan illalla..
Eilenkin valvoin puoli kolmeen, kun ei vaan alkanut väsyttämään..miksi olisin ennemmin mennyt turhaan kiusaamaan itteäni säkyyn ja kuuntelemaan ukon kuorsausta.. Perseestä sanon minä !
Unilääkettäkään ei uskalla ottaa kun imettää ja päivällä ei tuu uni, aika kurja homma..
Jossain tais olla et tupakin lopettaminen aiheuttaa univaikeuksia, et ehkäpä non sit sitä.. Ukolla ei ainakaan kuulostais olevan mitään ongelmia kuulen sen tähän olkkariin asti, kuinka makkarissa jyrisee. Se alko samointein ko sinne meni, et ei univaikeuksia näemmä..
Josko mää sit tän kirjotuksen lykkään tupakkilakkoilua osastoon..


Josko huomenna sit illalla väsyttäis kun mennään lastenkutsuille iltapäivällä. Siskoni tyttö täyttää jo 5v !! Siel joutuu kummiskii taas hikipäässä vahtaa Santtuu, ko on "vieras" paikka ja talossa kumminkin vanhemma lapset. Lelut on jo pienempi osaisia ja ei enää särkyvät tavarat niin poissa näkyvistä.. Onneks mummi ja tuo isäntä (vissiin?) lähtee mukaan, ni saa sit hieman aikaa kummituspojan ja päivänsankarinkin kanssa leikkiä..
En vaan käsitä mihin aika on kadonnut,  vastahan hän oli vauva ja nyt tosiaan täyttää jo viiiiiiiis !!??