Käytiin isännän kanssa eilen illalla viel hong kongis pikaseen kääntyy ja mukaan tarttu vaikka mitä.. *huoh* Mitään muuta ei pitäny ostaa kuin ovistopparit, ko Santtu on ovissa kokoajan värkkäämässä.
Noh, mä ostin parit synttärilahjukset tuttujen lapsosten tuleville syndeille, lakua (vaikka namilakos olevinaan) kun se oli mulle uusi maku 'chili salmiakki' *ÄLYHYVÄÄ*, chilipahkinöitä ja sit mä sain sillä ehdolla ostaa STEPPERIN, et käytän sitä vähintään puolenvuoden ajan joka päivä ;) !
Eilen sit illalla sitä kokeilin täydellisiä naisia tuijottaessa  ja yhdistin siihen vielä samaan sukan kudonnan. En mä sitä sit viittiny siinä kauaa hinkkaa siihen aikaan illlasta, ko kuuluu siittä sen verta ääntä, et lattiasta saattaa kaikuu muihin asuntoihin, vaik alla ei asukkaan ketään. Jonkii 450 askelta tas vaan kasaan tulla, mut jos sitä sit niiko suurentais aina pikkuhiljaa..

Tänään sain luvan ukolta just olla käyttämättä stepperii, kun kävelylenkkiä kerty päälle 10km(+lisä paino Santusta rattaissa&ostoksista), ko ees taas mentiin ikeaan shoppailemaan  ja viel ees taas mummilaan sit iltapäivästä samaan syssyyn..
Heitin vaan ostetut lautaset ym. rattaista kotio välissä ja jatkettiin siitä sit mummin kanssa sen luo, ko isäntä oli laittaa mopoo tallilla, ni mitä mekään kotona oltais iltaa kökitty pojun kanssa..
Iksusta ostin keittiönkaappeihin uudet vetimet, kun edellisellä asunnon omistajalla oli yks vedein hajonnu ja oli sen liimannu takas kasaan.. Hajos tos uudelleen ni piti hommaa uusiks kaikki, ko ei osannu uutta samanlaista lähtee mistään kyselee tilalle ! Sit ostin lisää leipälautasia, kun muutama oli menny rikki ja samaan sarjaan sit viel isot syvät lautaset, ne meiltä vielä puuttui.. Noihan ne paino ihan tarpeeks, lautasia 8 ja niitä vetimiä 24 sekä tietty muutama tuoksukynttilä oli ihan pakko ostaa lisäpainoks ;D

Huomenna sit aamulla hilaan itteni stepperille, jos vaan selkä/bärse antaa periks.. On nyt meinaan aika hellänä kävelystä (pitäis hommaa paremmat kengät) ja niistä parista jumalattomasta ylämäestä mitä työnsin Santtua sekä ostoksia kotio tultaessa. Pako mun on ennen töihin menoo saada nuo perskannikan lihakset jotenkii kuntoon :/ On meinaan niin kipeet, et ei kärsi melkeen koskee ! Nyt viel ärsyynty siis lisää :(
En kyl tajuu, et mikä niissä on vialla.. Oikeen mikään asento ei niitä tunnu venyttävän, mut sit kummiskin on kipeet..tuun kohta hulluks !?
Onneks sentää istuu viel kärsii..