Mitenkä noilla miehillä ei niiko mitenkään tuo lastenhoito ala menemään putkeen ei sitten niin millään saralla ? Onko se niin kamalan vaikeata muistaa mihinkä aikaan annetaan mitäkin ruokaa ja muistaa aloittaa keittämään ajoissa sitä iltapuuroa tai mitä sitten sen iltapuuron jälkeen lapselle tehdäänkään ?????
-Tänään päivällä päikkäreitten jälkeen ukko meinas antaa pojalle jälleen kerran ruokaa, kun ollaan nyt n.3kk syöty välipalaks viiliä, ei muka muista ?
-Muisti kyllä tänään aloittaa keittää puuroa, muttei sitten  laittaa sanomatta sitä lautaselle jäähtymään..
Noh, syötti pojalle puuron. Pelas samalla tietsikallaan, eli sen syönti kesti puolisen tuntii ainaskii ja nosti sit Santun lattialle leikkimään, kello oli jo silloin 21 paikkeilla (poika nukkunut siihen aikaan jo yleensä !).
21.15 kysyin, et etkös meinaa laittaa poikaa tänään lainkaan nukkumaan ?
Vastaus oli, et eihän osaa mun ajatuksia lukea, et mitä hänen pitää pojalle tehdä.. siis kiesus sanon minä !!??
Nyt ollaan jumalauta jo ajat syötetty sällille iltapuuro, pesty hampaat, vaihdettu vaippa ja yökkäri, sit suoraan sänkyyn !
Kolmeviikkoa ollaan menty niin päin, et imetän ekaks, sit puuro ja sit ilman tissii uinumaan, 100 varmasti mieskin sen on tienny, mut mikä siinä on et tekeytyy aina niin tietämättömäks ???? 
Menivät nyt sit kahelleen sänkyyn n.½ tuntii sit ja vielkii kuuluu kitinää.. *huoh*
Meni muksu liian väsyneeks, mut helvata mä sitä enää joka ilta jaksa nukuttaa.. Osallistukoon mieskin nyt siihen, ko kerta nykyään pystyy, kun ei tissille enää nukahda !!
Ehkä huomenna on perempi päivä..