Santtu nukku 25-26 välisen yön todella levottomasti.. Vikisi, kitisi, ähisi ja pyöri ympäri sänkyä sekä pystyyn sinkos sillointällöin :O Tälläistä oli tunnin välein.. Menin sänkyyn n.00.00 ja kolmeen mennessä en ollu tainnu ees vielä nukahtaa kertaakaan. Sit olin ilmeisesti simahtanu ja nukahin aina uudelleen kunnes olin saanu Santun rauhottuu. Vasta aamulla se itekkin nukku pidemmän pätkän 7-9, et silloin sain hieman unta paremmin. Ukko nous kait jo puol kuus, kun ei jaksanu sitä ininää..noh sillä on muutenkin niin hyvät unenlahjat et vaiks heräiskin ni nukkuu jo kohta uudelleen, mitä mä en useinkaan osaa tehä (vasta äly väsyneenä..)
Syykin tohon ähnäämiseen tais sit selvii eilen illalla..kun kakka tui ja sen sisällön näki.. Oikein nolottaa..annoin nääs sen syyä lanttu- ja porkkanalaatikkoo, kinkkuu sekä herneitä :/ En paljoo antanu, mut ilmeisesti riittävästi ja ne oli syynä !? Viimeyö meni taas normaalisti, ONNEKS, et ei se ainakaan hampaita/korvatulehdusta enteilly (tai mistä sitä tietää !?)

Tänään tuli postin mukana vielä kaksi joulukorttia :) Toisessa oli väärä katuosoite, ni seikkaillu missä lie ja toinen olikin laitettu postiin vasta perjantaina. Tää jälkimmäinen oli tosi ihana, kuva entisen työkaverini syyskuussa synnyttämästä vauvasta Epusta !! Oli niin söpö sälli siinä, että oikein alko kaipaamaan niitä Santerin "vaaviaikoja"  :D
Harmi vaan etten livenä ole vielä tätä kyseistä Eppua nähnyt :(
 Mahtaiskohan sitä ees osaa nuin pientä pitää sylissäkään !?

Jahas, son sälli sängyssä hereillä, et jatketaan hommii..morot!