Mikähän siinä on kun välillä on päiviä, että melkein kaikista kuuluu jotain ja sit on näitä päivii kun tuntuu et kaikki on painunu maan alle !?

Tällänen kurja ilmakin lisää vielä kurjuuden tunnetta.. Pojan kanssa yrittää jotain leikkiä sisällä kun ulos ei tätä äitiä liiemmälti hotsita mennä, kun on synkkää ja tulee niin että tukkakin lähtee :/  Sentäs sen verta oltiin pihalla, Santtu kylläkin rattais, et kaupas käytiin.. Hää oli onnellinen kun näki autoja ;)
Tulis ny vähän lunta ni varmaan hieman piristyis ja sais luunsa raahattuu pihalle joka päivä !?

Täytyis saada kyllä itteensä niskasta kiinni, et loput raskauskilot lähtis viimeinkin *huoh* Toiset lapsen saaneet näyttää jo viikon kuluttuu siltä, ettei mitään ois koskaan syntynytkään ja mulle sit jäi makkaroita, plaah.. Niin ja kaikki ylipaino tuli vasta vikalla kuulla ollessa *nyyh*
Eihän ne tällä menolla lähe koskaan, ko taas tarttu suklaarakeita kaupasta mukaan, niin ja kaunis peltinen joulusuklaarasia, kun oli puoleen hintaan ;)
Kylk pitäis miettii et mitä suuhunsa tunkee, varsinkin nyt kun Santtu alkaa olee vähän turhankin kiinnostunu kaikesta mitä suuhuni laitan !

Josko uusi vuosi toisi puhtia tähän elämään.. ?

Ai niin, huomenna mulla on aamusta 30min niska-hartiahieronta I-H-A-N-A-A !!
Sain rakkaaltani joululahjaks 5x 30min, oon kuulemma sen tarpeessa kun en itse ollut saanut aikasiks mennä, nyt on pakko raahautua sinne hierojalle ;)